Tuesday, September 8, 2009

قطع الدجاج المحمر

اولا ازيكوا عاملين ايه بمناسبة شهر رمضان
جبت ليكوا اكله تجننن وردوا عليا لو جربتو وعجبتكم
المقادير
2 دجاجه صغيره 4 ليمونه
عصير 2 بصله متوسطه دقيق وزيت للتحمير
ملح وفلفل وقرن فلفل حراق صغير
الطريقه
تنظف الفراخ وتقطع الى اربع او اكثر وتغسل بالدقيق والماء وتترك فى المصفاه لتصفى ماءها ثم توضع فى طبق غويط وتتبل بعصير الليمون وعصير البصل وقرن الفلفل الحراق المدقوق والملح والفلفل وتترك فى الثلاجه على الاقل 3 ساعات لتتشرب
- تنشل قطع الفراخ من سائل التتبيل وتلف فى الدقيق الوجهين (حوالى ربع ساعه ) ثم تنشل على ورق يتشرب لتصفى الزيت ترص قطع الدجاج المحمر فى طبق التقديم وتزين بحلقات الليمون وتقدم ساخنه

No comments:

Post a Comment