ازيكوا عاملين ايه ياولاد هههههههه
معايا انهارده تشيز كيك بالنعناع
المقادير:
- علبة جبنه كريمه معلقة اكل جيلاتين
- 2 علبة قشطه 1-4 كوب ماء ساخن
- 1-2 ملعقة شاى بنكهة النعناع
- 1-2 علبة حليب ومركز ومحلى
- 1-2 قالب زبده سايحه
- 3 كوب بسكويت شوكولاته مطحون
الطريقه:
- ندوب الجيلاتين فى الماء الساخن
- يخلط البسكويت مع الزبد ثم يفرد 2 كوب البسكويت فى قاع قالب دائرى قطره 20 سم ثم يوضع فى الثلاجه لمدة 10 دقائق
- تخفق الجبنه مع القشطه الحليب المركز بالخفاقه الكهربائيه ثم يضاف الجيلاتين مع نكهة النعناع واللون الاخضر
حتى يتكون خليط متجانس تماما
- يسب الخليط السابق على البسكويت ويترك فى الفريزر حتى يبدأ بالتماسك ثم يفرد باقى البسكويت على السطح بالتساوى ويحفظ فى الثلاجه لوقت التقديم
وبالهنااااااااااااا والشفااااااااا بااااااااااااى
No comments:
Post a Comment