Wednesday, October 7, 2009

صينية السمك بالصلصه البيضاء

صينية السمك بالصلصه البيضاء
دى من الاكلات الشرقيه والاكلات المصريه

المقادير:
عصير ليمون - كرفس - بصله حلقات - تمن كيلوا جبنه رومى مبشوره
2 كوب صلصه بيضاء - ملح وفلفل 1 كيلوا سمك مرجان او قاروص

الطريقه:
يسلق السمك فى ماء وملح وفلفل وعصير ليمون وكرفس وحلقات البصل حتى ينضج ثم ينشل ويقطع شرائح ويوضع فى صينية الفرن
- ترش شرائح السمك بالجبنه المبشوره وتغطى بالصلصه البيضاء
- يسخن الفرن وتوضع فيه الصينيه فى نار عالية مدة عشر دقائق حتى يحمر الوجه

وبالهنا والشفا ودى كانت من الاكلات الشرقيه والاكلات المصريه
وجربوا وقولوا على الاكله الشرقيه دى

No comments:

Post a Comment