شوربة الارانب دى
من الاكلات الشرقيه والاكلات المصريه
من الاكلات الشرقيه والاكلات المصريه
المقادير:
1 بصله متوسطه 5 فصوص مستكه 2 فص حبهان - ملح وفلفل 1 ارنب متوسط
الطريقه:
- يغسل الارنب بالماء والدقيق ويقطع
- يوضع الارنب فى كمية من الماء وترفع على النار مدة خمس دقائق ثم يلقى بالماء ويشطف الارنب مرة ثانيه بالماء الجارى
- يسيح السمن فى الاناء وتسيح فيه المستكه ثم توضع قطع الآرنب وتشوح ثم يضاف الماء (يغطى الارنب بالماء) والملح والفلفل والحبهان ويترك على النار ويغطى حتى يتم النضج مع نزع الريم كلما تكون ثم ينشل الارنب من الشوربه ويحمر فى السمن ويقدم
وبالهنا والشفا ودى كانت من الاكلات الشرقيه والاكلات المصريه
وباااااااااااااااااااى واشوفكوا تانى فى اكله شرقيه
1 بصله متوسطه 5 فصوص مستكه 2 فص حبهان - ملح وفلفل 1 ارنب متوسط
الطريقه:
- يغسل الارنب بالماء والدقيق ويقطع
- يوضع الارنب فى كمية من الماء وترفع على النار مدة خمس دقائق ثم يلقى بالماء ويشطف الارنب مرة ثانيه بالماء الجارى
- يسيح السمن فى الاناء وتسيح فيه المستكه ثم توضع قطع الآرنب وتشوح ثم يضاف الماء (يغطى الارنب بالماء) والملح والفلفل والحبهان ويترك على النار ويغطى حتى يتم النضج مع نزع الريم كلما تكون ثم ينشل الارنب من الشوربه ويحمر فى السمن ويقدم
وبالهنا والشفا ودى كانت من الاكلات الشرقيه والاكلات المصريه
وباااااااااااااااااااى واشوفكوا تانى فى اكله شرقيه
No comments:
Post a Comment