Wednesday, October 7, 2009

شوربة الارانب

شوربة الارانب دى
من الاكلات الشرقيه والاكلات المصريه

المقادير:
1 بصله متوسطه 5 فصوص مستكه 2 فص حبهان - ملح وفلفل 1 ارنب متوسط
الطريقه:
- يغسل الارنب بالماء والدقيق ويقطع
- يوضع الارنب فى كمية من الماء وترفع على النار مدة خمس دقائق ثم يلقى بالماء ويشطف الارنب مرة ثانيه بالماء الجارى
- يسيح السمن فى الاناء وتسيح فيه المستكه ثم توضع قطع الآرنب وتشوح ثم يضاف الماء (يغطى الارنب بالماء) والملح والفلفل والحبهان ويترك على النار ويغطى حتى يتم النضج مع نزع الريم كلما تكون ثم ينشل الارنب من الشوربه ويحمر فى السمن ويقدم

وبالهنا والشفا ودى كانت من الاكلات الشرقيه والاكلات المصريه
وباااااااااااااااااااى واشوفكوا تانى فى اكله شرقيه

No comments:

Post a Comment