Saturday, October 31, 2009

تشيز كيك بالنعناع


ازيكوا عاملين ايه ياولاد هههههههه

معايا انهارده تشيز كيك بالنعناع

المقادير:

- علبة جبنه كريمه معلقة اكل جيلاتين

- 2 علبة قشطه 1-4 كوب ماء ساخن

- 1-2 ملعقة شاى بنكهة النعناع

- 1-2 علبة حليب ومركز ومحلى

- 1-2 قالب زبده سايحه

- 3 كوب بسكويت شوكولاته مطحون

الطريقه:

- ندوب الجيلاتين فى الماء الساخن

- يخلط البسكويت مع الزبد ثم يفرد 2 كوب البسكويت فى قاع قالب دائرى قطره 20 سم ثم يوضع فى الثلاجه لمدة 10 دقائق

- تخفق الجبنه مع القشطه الحليب المركز بالخفاقه الكهربائيه ثم يضاف الجيلاتين مع نكهة النعناع واللون الاخضر

حتى يتكون خليط متجانس تماما

- يسب الخليط السابق على البسكويت ويترك فى الفريزر حتى يبدأ بالتماسك ثم يفرد باقى البسكويت على السطح بالتساوى ويحفظ فى الثلاجه لوقت التقديم

وبالهنااااااااااااا والشفااااااااا بااااااااااااى

No comments:

Post a Comment