Monday, October 12, 2009

بطاطس بالكريمه


بطاطس بالكريمه

ودى من الاكلات الشرقيه والاكلات المصريه

المقادير:

- نص كوب كريمة لبانى- فص ثوم مهروس - بصلة مبشورة - جبنو مبشورة - ملح وفلفل
- معلقة كبيرة زبدة- نص كيلو بطاطس - نص كيلو حليب - 2 صفار بيضة

الطريقه:

- اقشر البطاطس واقطعها حلقات رفيعة اتخن من الشيبس حاجة بسيطة .

- فى طبق فرن اضع الزبدة كلها فى الصينية وارصص شرائح البطاطس
ارش على الوش الثوم والبصلة والملح والفلفل.

- اصب نص كمية الحليب على البطاطس ثم اضع صفار البيض على باقى كمية الحليب
واخلطهم مع بعض ثم اضع عليهم الكريمة اللبانى واخلط تانى كويس
- ثم اصبهم على الصينية وارش الوجه كله بالجبنة المبشورة.
- ادخل الصينية الفرن على الرف اللى تحت علشان تغلى وتستوى.

وبالهنا والشفا ودى كانت من الاكلات الشرقيه والاكلات المصريه










No comments:

Post a Comment