Wednesday, October 7, 2009

شوربة البسله

شوربة البسله من الاكلات الشرقيه والاكلات المصريه

المقادير:
كيلو الاربع بسله تمن كيلوا كريمه لبانى طازجه 6 كوب شوربة لحم او فراخ
الطريقه:
- تغلى الشوربه وتوضع فيها البسله وتترك على نار هادئه حوالى ساعه حتى تنضج تماما
- تصفى البسله فى عصاره الطماطم وتوضع على نار هادئه وتضاف اليها الكريمه وتتبل بالملح والفلفل
- عندما تغلى ترفع من على النار على الفور وتقدم مع مكعبا ت العيش المحمر.

وبالهنا والشفا ودى كانت من الاكلات الشرقيه والاكلات المصريه
هاى باى عليكم واستنونو فى اكله شرقسه تانيه

No comments:

Post a Comment