Wednesday, October 7, 2009

شوربة الآرز

شوربة الآرز من الاكلات الشرقيه والاكلات المصريه
المقادير:
3 فرع كرقس ملح وفلفل 100 جرام ارز (يعنى حوالى 5 ملاعق كبيره)
1 جزره متوسطه 4 كوب شوربة لحم او فراخ

الطريقه:
- تعد شوربة اللحم او الفراخ كما سبق شرحه
- تقشر الجزره وتقطع مكعبات صغيره يغسل الكرفس ويقطع صغيرا يغسل الارز جيدا
- تسخن الشوربه ويضاف اليها الآرز وقطع الخضروات وتترك حوالى ثلث ساعه على نار هادئه حتى ينضج الارز تتبل بالملح والفلفل وتقدم.

وبالهنا والشفا ودى كانت من الاكلات المصريه والاكلات الشرقيه
باااااااااى مع اكله شرقيه تانيه

No comments:

Post a Comment